Taxi in Vught en omgeving

Voor een comfortabele, betrouwbare en veilige taxirit vanuit Vught en omgeving bent u bij Mobi Tax Centrale aan het juiste adres. Dankzij onze getrainde, ervaren en professionele chauffeurs en chauffeuses bent u te allen tijde verzekerd van een uitstekende service en kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan onze klantenservice en streven ernaar onze passagiers te allen tijde van hun voorkeuren te voorzien. Door vooraf online, telefonisch of per mail een reservering te maken, kunnen wij onze service op uw gewenste tijd en locatie realiseren. Na ontvangst van uw reservering zullen wij deze zo snel mogelijk proberen te bevestigen. Bovendien profiteert u niet alleen van ervaren, professionele chauffeurs en chauffeuses wanneer u een taxirit bij ons boekt. Wij rijden namelijk alleen in moderne, comfortabel uitgeruste taxi’s. Service, kwaliteit, betrouwbaarheid, comfort en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er dan ook naar deze speerpunten te allen tijde na te leven. Bij vragen, opmerkingen en/of klachten kunt u telefonisch, per mail of via het formulier op de website contact met ons opnemen.

Neem contact op

Taxi in Vught: horeca vervoer

Een avondje stappen met uw vrienden gaat vaak gepaard met één of meerdere alcoholische versnaperingen. Zorg ervoor dat niemand in uw groep rekening hoeft te houden met het aantal drankjes dat gedronken wordt en laat ons uw BOB zijn! Ook in het weekend staan wij voor u klaar om u veilig van en naar de gewenste uitgaansgelegenheid te brengen. Maak een reservering en ben verzekerd van een taxirit op een tijdstip en locatie naar uw voorkeuren. Omdat ons taxi bedrijf in Den Bosch en omgeving gevestigd is, zijn wij bekend met de verschillende uitgaansgelegenheden en evenementen in de buurt. Zo zal u ons ook zonder reservering regelmatig aantreffen in de buurt van verschillende evenementen. Indien mogelijk kunt u gewoon instappen en veilig naar de gewenste bestemming worden gebracht. Honderd procent zeker zijn van uw taxirit naar bijvoorbeeld Rosmalen? Maak vooraf per mail, via het online reserveringsformulier of telefonisch een reservering.

Neem contact op

VIP- en contractvervoer

Dient een belangrijke klant of zakenrelatie van A naar B vervoerd te worden? Met ons VIP vervoer is uw speciale gast gegarandeerd in goede handen. Service, kwaliteit en professionaliteit zijn de drijfveren die onze chauffeurs en chauffeuses hoog in acht nemen. Dankzij de comfortabele uitrusting van onze taxi’s kan uw gast tijdens de rit gewoon doorwerken, indien nodig. Wilt u een VIP chauffeur (met of zonder vervoer) voor onbepaalde tijd kunnen inzetten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bovendien is het ook mogelijk op contract te rijden. Ongeveer de helft van de ritten bij Mobi Tax Centrale wordt op basis van een contract gereden. Dit zijn ritten die met een bepaalde regelmaat (bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks of maandelijks op een vaste dag en tijd) worden uitgevoerd. Denk hierbij onder andere aan terugkerende zakelijke bijeenkomsten of zwemvervoer voor het onderwijs.

Neem contact op

Taxi in Vught: 50+ abonnement

Om het voor de ouderen makkelijker te maken hebben wij een speciaal 50+ abonnement in onze diensten opgenomen. Op deze manier bent u niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer en verzekerd van een veilige aankomst op bestemming. Met dit abonnement kunt u vanuit ’s-Hertogenbosch van en naar Engelen, Empel, Vlijmen, Groote Wielen, Maliskamp, Rosmalen, Hintham en Vught. Voor een bedrag vanaf slechts 10 euro inclusief BTW reist u tot 5 kilometer. Boven deze afstand betaalt u 2 euro per kilometer. Het abonnement bestaat uit 10 ritten en is maar liefst 2 jaar geldig.

Neem contact op