Taxi in Rosmalen en omgeving

Mobi Tax Centrale is een dynamisch taxibedrijf met professionele, ervaren chauffeurs en chauffeuses. Voor een taxi in Rosmalen en omgeving bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Wij staan klaar voor een verscheidenheid aan klantengroepen. Van individueel vervoer tot groepsvervoer, van privé vervoer tot zakelijk vervoer en van VIP vervoer tot contractvervoer. Om onze uitstekende kwaliteit en service te waarborgen leiden wij onze chauffeurs na aanwerving verder op. Zo zijn wij in staat te allen tijde een constante, klantvriendelijke en correcte service te leveren. Bovendien bent u niet alleen dankzij onze professionele chauffeurs en chauffeuses verzekerd van een uitstekende service. Onze perfect onderhouden taxi’s dragen namelijk ook bij aan een veilig, betrouwbaar en comfortabele rit. Wilt u graag meer informatie aanvragen over de mogelijkheden of gewoon een rit inplannen? Neem in dat geval telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website contact met ons op!

Neem contact op

Taxi in Rosmalen: van en naar de luchthaven

Mobi Tax Centrale is gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Bent u op zoek naar een veilige, comfortabele taxirit vanuit Rosmalen en omgeving? Wij bieden voor zowel particuliere als zakelijke reizigers de perfecte oplossing. Voor ons luchthavenvervoer hanteren wij speciale tarieven, zodat u op een voordelige en comfortabele wijze van en naar Schiphol kan worden vervoert. Zo wordt u te allen tijde opgehaald op de afgesproken locatie, waarna wij u bij de betreffende vertrekhal wordt afgezet. Om zeker te stellen dat al uw bagage mee kan, raden wij aan tot drie personen gebruik te maken van een 4-persoons taxi. Reist u met meer personen? In dat geval kunt u het beste voor een taxibus kiezen. Deze biedt ruimte voor acht personen (exclusief bagage). Bestaat uw reisgezelschap uit één of meerdere kleine kinderen? Wij bieden de mogelijkheid uw eigen kinderzitje mee te nemen. De chauffeur in kwestie neemt deze vervolgens mee terug. Bij terugkomst zal uw zitje weer aanwezig zijn, zodat u en uw kinderen verzekerd zijn van veilig en betrouwbaar vervoer. Zowel op de heen- als op de terugweg. Mocht u gebruik willen maken van deze service verzoeken wij u vriendelijk dit bij de reservering aan te geven in de opmerkingen. Bij gebruik van ons luchthavenvervoer dient u (het liefst) per mail of via ons online formulier de volgende gegevens door te geven: vluchtnummer, aantal passagiers, datum en tijd van aankomst en vertrek, namen van de passagiers en de bestemming. Bent u op zoek naar vervoer van Schiphol naar huis? In dat geval maken wij gebruik van het Meeting Point. Zo kunnen wij verzekeren dat u onze chauffeurs/chauffeuses niet mis zal lopen.

Neem contact op

Groepstaxi in omgeving Den Bosch

Wilt u graag met een groep een taxi in omgeving van Vught en Rosmalen reserveren? Ook in dat geval bent u bij Mobi Tax Centrale aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om groepsvervoer. Wanneer u met een groep reist bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u alleen of met z’n tweeën op pad gaat. Wij beschikken over meerdere comfortabele, modern uitgeruste taxibusjes voor acht personen. Deze zijn uitermate geschikt voor groepsvervoer van vijf tot acht personen. Heeft u een groep die bijvoorbeeld op een vaste dag en tijdstip vervoert dient te worden? In dat geval hanteren wij extra voordelige tarieven. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op