50+ Taxi abonnement

Geldig tussen 07:00 uur en 20:00 uur

50+ Taxi abonnement voor heel ‘s-Hertogenbosch e.o. vanaf 10,00 euro.

U kunt met het Abonnement vanuit ‘s-Hertogenbosch naar de volgende plaatsen en terug: Vught, Hintham, Rosmalen, Maliskamp, Grote Wielen, Vlijmen, Empel, Engelen.

Wij verkopen geen kaarten meer in omliggende plaatsen van ‘s-Hertogenbosch uiteraard is het wel mogelijk voor diegene die nog kaarten heeft deze nog te gebruiken .

Het alternatief voor lokaal openbaar vervoer: Mobi Tax 50 + abonnement. Het comfort van de Taxi en de tarieven van het openbaar vervoer. Met uw abonnement reist u door geheel ’s-Hertogenbosch voor een tarief vanaf 10 euro inclusief BTW tot 5 km op ritten welke verder lopen dan de grens van 5 km wordt €2,00 p/km bijbetaald. U besteld uw taxi en we halen / brengen u op de door u gewenste tijden. Met uw 50+ abonnement uw taxi voor uw mobiliteit.

Gemakkelijk telefonisch bestellen of bij de taxichauffeur. Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact met ons opnemen.

Regels Abonnement 50+

Het abonnement bestaat uit 10 ritten en blijven 2 jaar geldig.

De kaarten zijn op naam en niet overdraagbaar.

Het is niet toegestaan om een rolstoel mee te nemen, dit i.v.m. arbo normen en schade’s aan auto.

Het is ook niet toegestaan de taxi te gebruiken als koerier / vrachtwagen, de taxi is bedoeld voor vervoer van personen.

Kaarten zijn alleen geldig van adres A naar adres B zonder tussenstops en wachttijd, voor ieder extra adres rekenen wij 1 extra kaart.

Maximaal 2 personen op 1 kaartje, MTC behoudt zich het recht tot combineren voor.

Helaas kunnen wij hier niet vanaf wijken ook niet per uitzondering !!!